شاخص‌هایی برای شناسایی رابطه ضعیف با مشتری

شاخص‌هایی برای شناسایی رابطه ضعیف با مشتری

مشتریانِ امروزی، کاملاً آگاه هستند و می‌دانند که چه انتظاراتی باید داشته باشند. تعداد مشتریان کسب‌وکار شما با معرفی محصولات جدید یا ورود به سایر بازارها، بیشتر می‌شوند و شما هم باید به‌طور هم‌زمان، سیستم‌های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) خود را توسعه بدهید. نکات زیر، شاخص‌هایی را معرفی می‌کند که نشان می‌دهد روش‌هایی که برای برقراری ارتباط با مشتریان استفاده می‌کنید، دیگر مؤثر نیستند و باید به فکر روش‌های جایگزین باشید. در هرکدام از موارد، راهکارهای مختصری هم معرفی می‌کنیم:

 

🔸با ترک فروشندگان، مشتریانتان را از دست می‌دهید:

نمایندگان فروش شرکت شما، بخش مهمی از فرآیند فروش کسب‌وکارتان هستند، ولی شما هم باید به‌اندازه آنان در مورد مشتریان بدانید. اطمینان حاصل کنید که در سیستم فروش شما، پروفایل مناسبی از مشتریان تهیه می‌شود و هنگامی‌که سیگنالی از مشتری مبنی بر تمایل به خرید دریافت می‌شود، اطلاعات موردنیاز جمع‌آوری و پردازش می‌گردد.

 

🔸 اطلاعات مشتریان، تاریخ گذشته است:

نگه‌داشتن اطلاعات و پروفایل مشتریان خیلی خوب است ولی اطلاعات قدیمی ممکن است شمارا به‌اشتباه بیندازد. مطمئن شوید که اطلاعاتی جامع و بروز از مشتریان در دسترس تیم بازاریابی، فروش و خدمات فروش باشد. به‌این‌ترتیب اگر نیازها و سلایق مشتریان تغییر کند، شما هم می‌توانید با آن منطبق شوید.

 

🔸 عدم پیگیری باعث از دست رفتن فرصت‌های فروش می‌شود:

حتی با بهترین تیم بازاریابی و فروش، بعضی از فرصت‌های تجاری از دست می‌رود ولی ریزش بیش‌ازحد مذاکرات نشانه خوبی نیست. تمامی تعامل‌‌های انجام‌شده با متقاضیان و مشتریان را دنبال کنید و به تیم خود کمک کنید تا ارتباط با مشتریان را سفارشی‌سازی نمایند. این اقدام باعث می‌شود که سرنخ‌های فروش بیشتری جذب شوند.

 

🔸 شناخت شما از متقاضیان و مشتریان ناکافی است:

این‌که فقط بدانید مشتریان چقدر نزدیک به خرید هستند، کافی نیست. شما باید نیازهایشان، بودجه آن‌ها و سلایق خریدشان را هم بشناسید. تیم کاری شما باید بتواند این اطلاعات ارزشمند را درباره مشتریان به دست بیاورد و رابطه‌ای قوی از طریق بازاریابی،‌ فروش و خدمات پس از فروش با آنان برقرار نماید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه‌
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده نظرات
Scroll to Top