۱۰ مدل کسب درآمد در اپلیکیشن‌­ها

۱۰ مدل کسب درآمد در اپلیکیشن‌­ها

  1. مدل پرداخت –خرید اپلیکیشن (Pay Model)

کاربر هنگام ورود به مارکت‌­های اپلیکیشن بر طبق قیمت‌گذاری که شما به‌عنوان صاحب اپلیکیشن قرار داده‌اید قبل از استفاده باید هزینه را درون برنامه پرداخت نماید. برنامه موردنظر چه یک بازی باشد چه یک برنامه کاربردی، می‌شود با قرار دادن قیمتی مناسب کاربر را برای استفاده از آن ترغیب کرد.

  1. مدل فری میوم (Freemium Model)

این عبارت در سال ۲۰۰۶ توسط جارید لوکین ابداع شد، بهترین مدل درآمدی می‌باشد، بدین‌صورت که کاربر یکسری امکانات و فیچرها را به‌صورت رایگان دریافت می‌کند و بابت امکانات و قابلیت‌های بیشتر باید هزینه‌ای را پرداخت کند. این مدل درآمدی را می‌توان به‌عنوان یک ابزار بازاریابی خوب محسوب کرد.

  1. مدل پِیمیوم (Paymium Model):

ترکیبی از مدل فری میوم و پرداخت است که در این مدل مشتری از همان ابتدا باید هزینه اَپ را پرداخت کند و درصورتی‌که قصد ارتقا و دسترسی به امکانات و قابلیت‌های بیشتر را داشته باشد باز باید هزینه‌ای مازاد پرداخت نماید. مدل پرداختی یا پیمیوم برای زمانی که ارزش اپ بر اساس محتواست بسیار مناسب است. اپلیکیشن برای مشتریان منافع روشن و واضحی دارد بدون اینکه حتماً نیاز به دسترسی ویژگی‌های جدید باشد. در بازی‌ها این روش بسیار جذاب بوده و کاربران تمایل دارند برای گرفتن مقام بالاتر یا امکانات اضافی و… پول واقعی پرداخت نمایند.

  1. مدل تبلیغات در اپلیکیشنهای پرمیوم (Advertising on freemium apps)

در این مدل با تبلیغات درون اپلیکیشن هزینه‌های کمتری از کاربر دریافت می‌شود که این موجب رضایتمندی بیشتر ایشان می‌شود. کاربر می‌تواند با پرداخت هزینه‌های کمتری از امکانات اپلیکیشن موردنظر استفاده کند. لذا در اپلیکیشن و بازی‌های جدید بعضی از تبلیغات اختیاری بوده و در صورت مشاهده یک دقیقه تبلیغ تخفیف یا امکان خاصی به شما داده می‌شود و بدون آن شامل تخفیف نمی‌شوید یا از آن امکان خاص نمی‌توانید استفاده کنید.

  1. مدل تبلیغات (Advertising)

اپلیکیشن ها و بازی‌های جذاب که کاربران را راحت جذب خود می‌نمایند می‌توانند با توجه به حضور کاربران و علاقه شرکت‌ها برای معرفی در این فضاها از این پتانسیل صرفاً برای درآمدزایی استفاده کنند. کاربران رضایتمندی زیادی در استفاده از این اپلیکیشن ها دارند و کشش بیشتری برای ایشان ایجاد می‌نماید. این تبلیغات می‌تواند به‌صورت بنر یا ویدیو باشد.

  1. مدل حق عضویت (membership)

دریافت حق عضویت یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد می‌باشد. در این روش شما به خاطر عضویت از امکانت خاصی بهره­مند می‌شوید و درازای آن مبلغی را پرداخت می‌نمایید. اصولاً در این اپلیکیشن ها با در اختیار قرار دادن مجانی یک سری امکانات اولیه کاربر را بر استفاده از این اپ مجاب کرده و سپس با قرار دادن امکانات بیشتر و… ایشان را قانع به پرداخت حق عضویت می‌کنند.

  1. مدل اسپانسر (Partnering with a sponsor)

برنامه‌های زیادی با جذب حامی مالی مستقیم به این روش کسب درآمد می‌نمایند. هرچند این روش نیازمند تعامل مناسب و زمان‌بر برای پیدا کردن اسپانسر می‌باشد ولی ریسک عدم داشتن درآمد را به‌شدت کاهش می‌دهد.

  1. پرداخت خرد

در این روش به ازای میزان استفاده از کاربر مبلغی دریافت می‌شود. مثلاً شما با خرید مقاله یا کتاب از یک اپلیکیشن که به‌صورت مجانی دانلود کردید با پرداخت خرد به ایشان مواجه می‌شوید.

  1. پیوند (affiliate)

اگر اپلیکیشن ما خاصیت راهنمایی کاربر برای استفاده از یک بستر دیگر را داشته باشد و به‌عنوان یک رابط بتواند بین کاربران خود و یک اپلیکیشن یا برنامه دیگر اقدام کند می‌شود از اپلیکیشن مقصد درآمدزایی به دست آورد.

  1. مدل اشتراک (حق اشتراک Model)

در این مدل کاربر می‌تواند برای مدت‌زمان مشخصی از محتوا، خدمات یا تجارب دیگران استفاده کنند. این اشتراک‌ها می‌توانند به‌صورت خودکار تمدید شوند تا زمانی که یک کاربر تصمیم به لغو آن بگیرد. ایجاد محتوا جذاب و ارتقا پیوسته سیستم یا به‌روزرسانی اپلیکیشن تمایل بیشتری در کاربران برای حضور مداوم و تمدید اشتراک خود ترغیب می‌نماید.

مانند برنامه‌های فریمیوم تمرکز بر روی به‌روزرسانی برای حفظ کاربران می‌باشد و بهبود تجربه استفاده از اپلیکیشن. برای مدت‌زمان کوتاهی اجازه تمدید اشتراک به کاربر داده می‌شود و با پیغام مدت‌زمان استفاده بدون اشتراک و مزایای به‌روزرسانی در صورت تمدید اشتراک به ایشان اطلاع داده می‌شود. اشتراک را می‌توان در کنار فریمیوم یا پریمیوم استفاده کرد و این مدل را در کنار یا با ترکیب این مدل‌ها ارائه داد.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه‌
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده نظرات
Scroll to Top